OPHEFFINGSUITVERKOOP || 30% extra korting op alles || OP = OP || Ook bovenop bundelkorting
dagen
uren
minuten
seconden
Aanbieding is verlopen
  • 30% korting op alle producten
  • Gratis verzending. Voor 22:00 besteld? Morgen in huis.
  • 100 dagen uitproberen. Niet goed = geld terug.
  • Home
  • Blog
  • Hoe lekker slapen onder een verzwaringsdeken?
koppel op bed onder verzwaringsdeken

Hoe lekker slapen onder een verzwaringsdeken?

Hoe slaap je optimaal onder een verzwaringsdeken? In dit artikel geven we je 3 tips hoe je optimaal gebruik kunt maken en kunt genieten van jouw verzwaringsdeken.
auteur
Door:
- Leestijd: 3 min
Gepubliceerd:
Geüpdate: 30-01-2023

De verzwaringsdekens van Novaline kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Hierbij is de persoonlijke voorkeur van de gebruiker erg belangrijk. Wil jij lekker slapen, dan kun je hem bijvoorbeeld gebruiken om ‘s avonds op de bank al tot rust te komen, maar je kunt ook lekker in slaap vallen in bed onder een verzwaringsdeken.

Een verzwaringsdeken is alleen te gebruiken, maar je kunt er ook lekker met je partner onder slapen. Wanneer je hem gebruikt om de kwaliteit van je nachtrust te verbeteren en lekkerder te slapen dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. In dit artikel geven we je tips hoe jij lekker slaapt onder een verzwaringsdeken.

Lekker slapen tip 1: kies het het juiste gewicht verzwaringsdeken

Wij bieden diverse verzwaringsdeken. Deze worden onderscheiden op basis van gewicht en formaat. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor een verzwaringsdeken voor kinderen, eenpersoons verzwaringsdekens en tweepersoons verzwaringsdekens.

Wil jij lekker slapen, zorg dan dat jouw verzwaringsdeken het juiste gewicht heeft. Gebruik hiervoor de volgende vuistregel: ​​neem ongeveer 10 procent van je lichaamsgewicht. Voor kinderen raden we een verzwaringsdeken aan die 10 procent van hun lichaamsgewicht is plus 0,5 kg tot 1 kg extra gewicht.

Tekst gaat verder onder afbeelding

vrouw op bed met verzwaringsdeken

Kies voor de Novaline verzwaringsdeken

  • checkmarkHelpt je sneller, langer en dieper te slapen
  • checkmarkHelpt je om stress te verminderen en te ontspannen
  • checkmark100 dagen proefslapen.
    Niet goed = geld terug

Lekker slapen tip 2: bevestig de verzwaringsdeken goed

Wil je jouw verzwaringsdeken met een verzwaringsdeken hoes gebruiken? Zorg er dan voor dat je deze goed bevestigd. Wanneer je lekker aan het slapen bent, wil je natuurlijk niet dat de hoes losschiet. Aan onze verzwaringsdeken zitten op meerdere plekken lusjes die je kan knopen aan de lusjes van de verzwaringsdeken hoes. Wij raden aan om eerst de hoes binnenstebuiten te vouwen om de lusjes eenvoudiger te bevestigen.

Lekker slapen tip 3: ga goed onder het dekbed liggen

Wanneer je optimaal gebruik wilt maken van je verzwaringsdeken raden we je aan deze deken alleen te gebruiken. Heb je een verzwaringsdeken met het juiste gewicht, dan zorgt de deep pressure technologie ervoor dat jij tot rust komt.

Voor het beste resultaat kun je de verzwaringsdeken direct op je lichaam laten rusten; zo ervaar je het meeste van de werking van de deken. Dit betekent dat je oude deken niet meer nodig is. Sommige mensen leggen de verzwaringsdeken boven hun ‘normale’ dekbed, voornamelijk voor wat meer warmte. Dat is ook een prima manier om de verzwaringsdeken te gebruiken! Zolang het gewicht op het lichaam rust zal je de effecten merken; ook al zit daar een extra dekbed tussen.

Optimaal gebruik van een verzwaringsdeken voor kinderen

Kinderen kunnen heel beweeglijk zijn tijdens het slapen, de kans is zelfs aanwezig dat ze een verzwaringsdeken van zich afgooien in hun slaap. In dit geval raden wij aan om een verzwaringsdeken onder het dekbed van je kind te leggen. Dus je kind ligt direct onder de verzwaringsdeken met daar bovenop het normale dekbed.

Wil jij lekker slapen onder een verzwaringsdeken? Volg dan deze drie lekker slapen tips. Welterusten!

100 dagen proefslapen

Of een verzwaringsdeken bevalt is persoonlijk. Heb je nog nooit een verzwaringsdeken uitgeprobeerd, maar ben je nieuwsgierig? Geen probleem. Bij Novaline kun je een verzwaringsdeken 100 dagen uitproberen. Bevalt deze niet? Dan kun je deze gewoon retourneren en ontvang je jouw geld terug. Bestel vandaag nog jouw:

Wil jij ook uitgerust de dag beginnen?

Vind direct de verzwaringsdeken die bij jou past

5% korting?
5% korting je eerste aankoop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Novaline Verzwaringsdeken

Helpt je langer, dieper en beter te slapen.


door Evelien op March 20, 2023

Fijne tips


Reageer op dit artikel
Omhoog