• € 5.- korting per hoes bij bestelling van minimaal 2 hoezen.
  • Gratis verzending. Voor 22:00 besteld? Morgen in huis.
  • 30 dagen uitproberen
FANTASTISCHE DEKEN!

De verzwaringsdeken zorgt voor een geborgen, warm gevoel. Ik slaap sneller in en voel me meer ontspannen. Ik heb de winter hoes erbij besteld en dat is echt een aanwinst. Ik heb minder last van overprikkeld zijn & mijn hoog sensitiviteit. Ook mijn MS pijn is rustiger. De service en advies van Stijn zijn een pluspunt van deze site. Ook de prijs kwaliteit verhouding zijn een pluspunt ivm andere dekens.

Moniek

Klanten beoordelen Novaline met 4,5 ster

Had last van (door) slaapproblemen. Verleden tijd met deze verzwaringsdeken. Goed uitgerust wakker. Fijn geslapen. Voel mij een ander mens. Heel erg blij met deze uitvinding. Slaap is heel belangrijk. En niks fijner dan de dag goed uitgerust beginnen. En daar zorgt deze verzwaringsdeken voor.

Angelique

Klantervaringen Novaline verzwaringsdeken

Heel degelijk!

Ik kocht dit deken voor mijn 8 jarige hoogsensitieve dochter nadat haar eerste deken te klein en licht werd. Dit deken is prima afgewerkt en heeft een prima gewichtsverdeling. Ook de afmetingen zijn prima!

Kim

Klantervaringen Novaline winter- en zomerhoes

Geweldige deken!

Gekocht voor onze jongste zoon met het syndroom van Down, hij was 's nachts vaak onrustig en lag 's morgens vaak meer op zijn deken dan er onder. Nadat we deze deken hebben gegeven slaapt hij veel beter en spookt hij 's nachts veel minder. Onze oudste zoon heeft er ook even onder gelegen en wil er nu ook een...

Djogan
Omhoog